Jacobushoeve

Beleef het op de Jacobushoeve

De Jacobushoeve is een beleving voor jong en oud. Een vers gedraaid ijsje tijdens een zomerse fietstocht of juist bourgondisch lang tafelen. Maar ook onze “boeren”evenementen zorgen voor leven op het platteland. De veelzijdige locatie en schitterende originele uitspanning maken van de hoeve ook de perfecte locatie voor een huwelijk, feest of andere gelegenheid. Benieuwd naar de mogelijkheden?

Restaurant

Jacobushoeve biedt een uitgebreide kaart aan bourgondische gerechten voor zowel lunch als diner. Een malse biefstuk van onze eigen Roodbont koe, onze eigen schnitzelspecialiteiten, maar ook een stevige uitsmijter na een flinke wandeling. Het boerenleven proef je in al onze gerechten!

Feest

Feesten

De uitspanning die in 2009 is gerealiseerd biedt de entourage voor een romantische, bohemienstijl bruiloft. Van huwelijksvoltrekking tot een groots feest, met mogelijkheid tot uitbreiding naar buiten, bent u bij de Jacobushoeve op dé perfecte locatie. Wij delen samen met jullie de dag in en houden hiermee rekening met jullie specifieke wensen. Niet alleen voor een bruiloft, maar ook voor een jubileum, verjaardagsfeest of kraamborrel denken wij met jullie mee.

Catering

Niet alleen op de hoeve is het boerenleven te proeven, wij brengen het boerenleven ook naar je toe! Een volledige catering van een feest, maar ook een zakelijke bijeenkomst of jubileum kan op elk gewenste locatie door ons verzorgd worden. Het boerenleven zit in ons bloed en brengen we dan ook graag tot leven! Van BBQ tot volledig walking dinner, is alles mogelijk!

Dé locatie om het leven te vieren!

De rijksmonumentale Vlaamse schuur is in 2009 gedeeltelijk opnieuw opgetrokken met behoud van haar originele, authentieke elementen. De ruimte biedt plaats voor 80 personen en vormt een uniek decor voor feesten en bijeenkomsten. Van zakelijk tot bruiloften bieden wij de mogelijkheid om een geheel verzorgde middag, avond of gehele dag naar wens samen te stellen.

Den Hespel

De Jacobushoeve is waar het allemaal begon voor ons, maar sinds 2019 zijn wij ook de trotse eigenaar van Restaurant Den Hespel, centraal gelegen in de Seterse bossen, bij de Duivetoren. Bij Den Hespel kunt u een culinaire beleving verwachten. Een heerlijk buitenterras, midden in het groen, en een speeltuin voor de kinderen. Vanuit de Jacobushoeve is er een mooie wandelroute van ongeveer 45 minuten waarna u bij Den Hespel arriveert.

Sfeerimpressies

Het boerenleven proef je op de Jacobushoeve! Neem nu alvast een voorproefje en bekijk onze foto’s.

Banner

Ook benieuwd?

Lijkt het je ook geweldig om een geweldig feest op de Jacobushoeve te vieren? Of een bourgondische avond door te brengen bij ons? Reserveer via onze reserveerknop of neem direct contact met ons op!