Een weekend
vol beleving!

Een dag in het teken van; tarwe maaien, kaf van het koren scheiden d.m.v. een kafmolen, stro persen, aardappelen rooien en afzakken en natuurlijk het land ploegen. 

De Boerendag is een traditioneel oogstfeest waar met oude ambachten en het gebruik van trekpaarden de oogst wordt gedaan. Deze dag staat in het teken van; tarwe maaien, kaf van het koren scheiden d.m.v. een kafmolen, stro persen, aardappelen rooien en afzakken en natuurlijk het land ploegen. Het voltallige team van Oogsfeest Kaatsheuvel is ingehuurd om de activiteiten met alle toebehoren te faciliteren!

Deze dag wordt aangekleed met oude ambachten zoals; brood bakken, paling roken, imker en een schaapsdrijver. Om het geheel af te maken zullen er diverse activiteiten zijn voor jong en oud zoals; boerendans, ponny rijden, rondrit met paard en wagen, hoefsmit en een springkussen. Begin April is het land al gereed gemaakt d.m.v. de trekpaarden zal er geploegd, gezaaid en aardappels gepoot worden.

Horecaplein

Tussen de streekmarkt en het oogstfeest zal een horecaplein worden ingericht met daarbij een terras met drank uitgifte, live muziek en heerlijke ambachtelijke producten van de grill. Denk hierbij aan hamburgers van de BBQ. Tevens zal hier de EHBO en toiletwagen gesitueerd worden.De horeca van de uitspanning is gewoon regulier geopend.

“Het leukste evenement van het jaar”

Sfeerimpressie

Een weekend vol beleving